Jochem - StrijdCorona.nl

Jochem's Verhaal

Jochem
In onze nieuwe videoserie laten we je kennis maken met Jochem. Jochem is eigenaar van XY productie en net als andere ondernemers is Jochem aan het uitzoeken hoe hij zijn werkomgeving veilig kan maken en houden en hoe je een bedrijf leidt in het "nieuwe normaal".

Episode 1 Thumbnail

AFLEVERING EEN

Net als andere ondernemers is Jochem aan het uitzoeken hoe hij zijn werkomgeving veilig kan maken en houden. Bekijk deze aflevering om uit te vinden hoe Jochem omgaat met het "nieuwe normaal".
Episode 2 Thumbnail

AFLEVERING TWEE

COVID19 is momenteel een feit en elk bedrijf moet stappen ondernemen om zijn werknemers veilig te houden - anders worden ze geconfronteerd met mogelijke juridische gevolgen. Ontdek wat Jochem allemaal doet om zijn werkomgeving veilig te houden.
Episode 3 Thumbnail

AFLEVERING DRIE

Veel bedrijven zijn de uitdaging aangegaan en handelen snel om werknemers te beschermen en te begeleiden naar een nieuwe manier van werken. Bekijk de nieuwe aflevering om erachter te komen hoe Jochem zijn medewerkers ondersteunt.
Episode 4 Thumbnail

AFLEVERING VIER

Ontdek hoe Jochem op de hoogte blijft van de nieuwste informatie en maatregelen rondom het virus en welke vervolgacties hij onderneemt, in de nieuwe aflevering.