Blogs

Terugkeer naar de werkvloer

Ondersteuning van #COVID-19

Van de overheid tot bedrijven tot individuen, moeten we ons aanpassen aan een nieuwe realiteit en de (negatieve) impact die de COVID-19 pandemie heeft op het bedrijfsleven en de economie.

Nu we terug keren naar werk, moeten we nieuwe manieren vinden van werken en zorgen dat we onze werknemers een veilige omgeving kunnen bieden. Fraunhofer Project Center en KEX Knowledge Exchange AG werken samen om onze industrie te ondersteunen een veilige werkplek te organiseren en te garanderen, naast de anderhalve meter regel.

Ik ben trots om Strijdcorona.nl te introduceren, een platform gecreĂ«erd om een stabiele aanlevering van persoonlijke beschermingsmiddelen te verzorgen met behulp van ons netwerk aan leveranciers. Dit platform is een belangrijke link in het medische supply netwerk. 

In samenwerking met Unite4Covid zorgen we er voor dat de aangeboden persoonlijke beschermingsmiddelen gecertificeerd en veilig zijn.

Lees de Press Release om meer te weten te komen over het platform Strijdcorona.nl, of bezoek onze website: Strijdcorona.nl om te ontdekken welke beschermingsmiddelen er beschikbaar zijn. U kunt ook mij contacteren voor meer informatie.

00

Meer blog bijdragen

thumbnail

0 Reacties